Arbetsbalkonger

Hur fungerar det när vi på ELNB AB jobbar vid en balkonentreprenad? Vad utför vi och hur går det till vid ett möte mellan vår personal och kund. Nedanför ser ni i punktform hur ett sådant möte brukar gå till. Har ni sen några frågor om arbetsbalkonger eller tillhörande arbete på balkonger så är det bara kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan även få en Offert direkt via vårt formulär.

1. Kontakt

Ni får först träffa en av våra säljare som presenterar vårt företag och berättar hur en balkongentreprenad går till. Tillsammans går ni igenom era önskemål och ser på möjligheterna med just er fastighet. Om ni har lust och det finns möjlighet tar vi gärna med er på en studieresa för att titta på liknande projekt i närheten.

2. Förslag

Med utgångspunkt från era önskemål, och med beaktande av dels er fastighets arkitektur, arbetar vi fram förslag på era nya balkonger.

3. Presentation

Ni får en tydlig presentation av vårt förslag. Om ni vill presenterar vi förslaget för till exempel hela bostadsrättsföreningen.

4. Offert

Vi lämnar en offert som omfattar allt från ritningar fram till att era nya balkonger.

5. Projektledare

När ni bestämt er för att anlita ELNB INTERNATIONAL AB utser vi en projektledare för ert projekt. Projektledaren finns sedan med genom hela processen och ser till att allt fungerar som det ska. Projektledaren är den enda person ni behöver kontakta ifall ni har frågor eller funderingar kring projektet. Det gör det enkelt för er och era medlemmar.

6. Mätning

När man monterar balkonger måste man vara ytterst noggrann, inget får lämnas åt slumpen. Därför genomför vi noggranna mätningar av er fastighetsfasader.

7. Montage

Tvärtemot vad många tror är balkongmontering inget säsongsarbete. Vi är inte beroende av sommar och sol utan monterar hela året runt, så att era balkonger finns på plats när vårsolen börjar värma.

9. Slutbesiktning

Efter att montaget är klart utförs en slutbesiktning. Självklart är ni i föreningen med och ser till att varje medlem blir nöjd med sin balkong.