Byggställningar

Tack vare vår materialkapacitet inom företaget, kan du som kund vara trygg när du ska hyra fasadställning, hantverkarställningar, Industriställningar, Klätterställningar, Rullställning, villaställning, väderskydd. Vi håller en hög leveranssäkerhet och ser alltid till att överlämna en välbyggd projekt i rätt tid. Alla projekt får dessutom en (av oss) tilldelad projektledare som följer projektet från offert till slutbesiktning. På plats leds arbetet av väl utbildade montörer som alla har genomgått vårt kvalitetsprogram. Vårt mål att du som kund ska uppleva en konkurrensfördel genom att hyra ställning genom oss.

Ställningar är en mycket viktig del för entreprenadens flöde och tack vare att vi kan olika ställningssystem. Rätt ställning borgar för hög säkerhet och bra arbetsmiljö. Vi ser det som vår utmaning att lösa det så att alla yrkesgrupper kan utföra sitt arbete på bästa ergonomiska sätt.

Oavsett vilken typ av byggställningar ni behöver så kan ni alltid kontakta oss för ett professionell bemötande och kostnadsfri råd!

Du som kund kan även få en kostnadsfri offert direkt av oss på alla våra tjänster. Klicka på knappen här vid högersida så återkommer vi till dig med en offert på byggställningar.